Доставка

Условия за Доставка

» Доставката на стоките се извършва чрез куриерски фирма ЕКОНТ и Speedy на посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма. Доставката се изпълнява в рамките на от 1 до 7 РАБОТНИ дни в зависимост от натовареността. Магазинът НЕ работи събота и неделя и на официални празници! 

» ВНИМАНИЕ: Магазинът си запазва правото да увеличава времето на доставка при извънредни ситуации, като забавен международен транспорт, официални празници, поради увеличен обем от поръчки, извънредни ситуации в страната и др. 

» Очаквайте обаждане по телефона единствено, ако има липси или неточности в поръчката, които трябва да обсъдим с Вас. В случай, че няма липси или неточности Във вашата поръчка ние, ще я потвърдим на посочен от вас електронен адрес.

» Плащането се извършва с карта или наложен платеж при доставката - т.е. плащате за поръчката на куриера при получаването й.

» Касовата бележка за покупката ви ще намерите в плика, кутията или кашона при поръчаните артикули. ВАША ОТГОВОРНОСТ е да проверите наличието и при отваряне на пратката и своевременно да ни уведомите в срок от 1 ден след получаване на пратката, ако липсва. 

» Услуга наложен платеж се таксува в размер на 2% от сумата на поръчката.

» Ако искате да добавите услуга ТЕСТ И ПРЕГЛЕД, трябва да добавите тази информация към вашата поръчка при адреса или в полето бележки при завършване на поръчката.