Защо да изберете спален чувал GRO

Защо спален чувал GRO?

В англия често се използва израза: "Всеки спален чувал с друго име просто не е GRO", а в Гърция: "Всеки спален чувал за бебета просто не е GRO" Други причини поради, които  са широко приети:

Пионери

Спалните чували Gro са стартирали революцията си през 2000г. когато в англия проценттът на майки, които използват спални чували е бил много малък.Сега повече от 95% от децата на родители в Англия спят в спални чували и правят традиционни одеяла и черги, за да възродят миналото.

Сигурност

Компанията GRO работи в тясно сътрудничество с Агенцията Lullaby Trust, която насърчава към безопасен сън на децата. Повечето спални чували включват термометър за стая и инструкции- как да обличаме детето под спалния чувал според температурата на стаята.

Качество и естетика

Gro надхвърля нормалните граници, за да се гарантира, че вашия чувал е с отлично качество и най-висококачествени материали. Всички чували Gro отговарят на Европейските и Британски стандарти. В същност последния британски стандарт за спални чували е базиран на нашите собствени спесификации за безопасност на бебето.

Печели награди

Всяка година нашата компания печели награди което потвърждава предпочитанията на майките и признатото качство от Дивизията на бебешките продукти. Много сме горди, че тази годин спечелихме Златна нарада за най-добър бебешки продукт. Днес Gro bag има 4 Златни награди Майка и Бебе и и 2 награди Практични родители. Но най-голямата награда за нас е, че майките ни предпочитат.