Ново

2022

1во място за: Най-добра играчка за приспиване (Бухалчето Олли) на първото издание на наградите Mother & Baby Awards 2022, в България!

2014

Награда за най-добра компания за продукти за спане.

Компанията отново спечели първа награда за Най-добра компания за продукти за спане(Най-добра марка) от администрацията за Награди за бебешки продукти.

За наградата са гласували членове от тази индустрия. И отново са разпознати нашите услия за сигурен и удобен сън на деца и родители.

Тази награда допълнително затвърждава позицията на Gro като лидер и ги окуражава да продължат

Церемонията се е провела в лондонския хотел Millenium Gloucester. Мениджърите Деив Гов и Роб Паскоу са получили наградата заедно с други членове на екипа - Аби Макалистър и Джо Рейк. 

02 ОКТОМВРИ 2014

Gro Hush е представен на най-голямото изложение за бебешки и детски продукти Kind and Jugend.

Представен с голям ентусиазъм на Kind and Jugend в Кьолн, като най-оригиналното и ефективно бяло устройство което издава звуци, направено специално за бебета.

Представянето на Gro Hush е бил голям успех и е привлекло интересът на професионалисти от цял свят. Щандовете на Gro на Kind and Jugend винаги са големи и приветливи, така че ако реште да посетите изложението елате и се запознайте с нашия екип, който с удоволствие, ще ви разкаже за всички продукти.